SWISS wprowadza nową koncepcję usług na rejsach długodystansowych w Klasie Biznes
SWISS oferuje teraz swoim gościom Klasy Biznes bardziej zindywidualizowany model obsługi podczas rejsów długodystansowych. Oprócz tradycyjnej usługi „restauracyjnej”, w której posiłki są podawane jednorazowo, podróżni mogą wybrać obecnie nową opcję „casual” i otrzymać przystawkę, danie główne i deser razem, w wybranym przez siebie momencie. Dzięki temu proponowana oferta jest bardziej dopasowana do konkretnych życzeń i potrzeb pasażerów.
Kolejną innowacją jest to, że dodatkowa usługa tuż przed lądowaniem została zastąpiona nową koncepcją „Swiss Bistro”. Składa się z nowego menu bistro, które zaprasza gości do wyboru spośród wielu dań na ciepło (takich jak szwajcarski burger wołowy z sałatką colesław), dań na zimno i przekąsek zgodnie z indywidualnymi potrzebami w dowolnym momencie po głównym serwisie.